Gambar-gambar MASIH ’08


Banner MASIH = Majlis Semaian Kasih @ orientasi 1st year...

Banner MASIH = Majlis Semaian Kasih @ orientasi 1st year...

MT dan Ketua-ketua Biro MASIH

MT dan Ketua-ketua Biro MASIH

pendaftaran...beratur ye, dik.

pendaftaran...beratur ye, dik.

ramainya orang Malaysia kat Indonesia...

ramainya orang Malaysia kat Indonesia...

Advertisements
Published in: on September 18, 2008 at 6:03 am  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://drrazi.wordpress.com/2008/09/18/gambar-gambar-masih-08/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 KomenTinggalkan komen

  1. ada nmpk cm dayah dlm pic MT & ketua biro MASIH tu..btulke dia?wah, lawa2 org msia kt indon ye..mst mkn jamu ni..bnyk pic pmpn kamu ltk, slalu kamu xcmni, 1 perubahan ni..ooopps!!!jz kidding..papepn gudluck 4 d orientation..hope it wil benefited all especially d juniors..ganbate

  2. hah…hah…aji kamu dlu tidak macam ini!!! wahai si princess jgn duk marah bang aji sbb yg jd cameraman ye saya…hua3…sy mmg dr dlu cmtu…(Fusssh…slamat aji…aku cover.ingat belanja aku nnti)

  3. oo..ada org cover ek?
    bgs3..hmmm…xpe2..esok2, cover lg ye..

  4. hahaha…hadoi, bez gak letak gamba2 ni ek? bole jd kontroversi. hehe… bkn slalu ade gambar dlm dr.radzi’s weblog ni, ye x? anyway,thanx to sheikh ahmad from amadanaksoleh.blogspot yang bagi cadangan letak gamba kat blog ni,untuk ‘memeriahkan majlis’ la katakan. memvariasikan pandangan selain menghadap tulisan. syukran. hehe….

  5. letak laa gambar byk2 lagi 😀 hehhe

  6. ni jeke gambar2 masih???rasanya xtvt dia banyak…hehehe

  7. to duha89 n atiqah anwa : maaf, internet tidak selaju di overseas lain. jadi mengambil masa yang agak lama utk meng’upload’. sudahnya, malas meng’upload’. nnt if rajin2 saya akan menambah koleksi2 gambar disini ye. utk kenangan korang dan kami.=)
    ———–
    fuh,selesai juga akhirnya. harap anda semua enjoy dan dapat manfaat dari MASIH 08. boleh la dikenang hingga anak cucu.=p


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: