Attention : UNPAD’s students!!


iklan

iklan

Selamat Hari Raya!!!!!

Raya tak habis lagi, so bolehla kita saling minta-meminta duit raya… Oops! Nabi tak suke kita meminta-minta. (Kalau orang nak bagi tidaklah mengapa. Hehe..)

Tiba-tiba Biro Agama Kubi berbaik hati pulak nak bagi samting, jamuan berbuka. Nak? Pose 6 ramai2 jom!!!!=)

“aku uzurla bro..”

“malaslah, aku tak pernah buat benda tu seumur hidup aku pon”

Takpe, bagi yang tak pernah merasa puasa enam, atau segan (tak tahan) dengan kawan2 yang tak puasa enam, apa kata kali ini kita puasa enam beramai2, takde terasa sangat (sebab kawan2 lain pon tak makan. Hehe..)

Ok? Kita start puasa 13hb ni, Isnin. Dan kita akan adakan majlis berbuka puasa beramai-ramai pada Isnin minggu depan, 20hb Oktober. Aturcara majlis :

Tarikh : Isnin, 20 Oktober 2008

Tempat : Masjid Ibnu Sina

Masa : 5.00 – pengisian dan tazkirah

6.00 – solat maghrib dan berbuka beramai2

7.00 – solat isya’

Kepada yang berminat untuk ‘berbuka free’ ni, bolehla bagi nama kepada ketua angkatan selewat-lewatnya hari rabu 15hb Oktober ni ek? Selamat dapat pahala!!=)

“Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan dan diikuti puasa sunnat enam hari dalam bulan Syawal maka ia seperti berpuasa sepanjang masa”-HR Muslim

celamat hayi yaya. (bdk tadika mane ade pelat camtu,mcm baby je. hehe)

celamat hayi yaya. (bdk tadika mane ade pelat camtu,mcm baby je. hehe)

BIRO AGAMA DAN KEROHANIAN KUBI

Advertisements
Published in: on Oktober 9, 2008 at 5:55 am  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://drrazi.wordpress.com/2008/10/09/attention-unpads-students/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 KomenTinggalkan komen

  1. bgs2…nk join gak ble?mst bez pose rmi2 di dlm bln xpose..ada exam 13-16 ni..tlgla doakn ye..tq…

  2. salam Aidil fitri~

  3. heeee~ kite mau join! cepat2 meeting,then btau bape budget nak gune duit utk majlis nie ehhh..^_^

  4. ha,ajak kawan2 sekali ek? hehe….nnt dah setel sume baru kite anta surat utk claim duit boleh? camnila bendahari yang baik tidak kedekut utk mengeluarkan duit….hehe,thanx!! =)

  5. nak2!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: