Seputar program COMREL’09


Biro Agama Islam Kubi

Biro Agama Islam Kubi

Alhmdulillah penuh dewan

Alhmdulillah penuh dewan

edit3

edit4

wakil christian bertanya...

wakil christian bertanya...

edit41

Nak jawapan??? jeng3....=p

Nak jawapan??? jeng3....=p

P/S: Kalau ada saranan dan masukan, insyaALLAH kami sedia menerima.

Advertisements
Published in: on Mei 7, 2009 at 10:58 am  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://drrazi.wordpress.com/2009/05/07/seputar-program-comrel09/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 KomenTinggalkan komen

  1. soalan2 lain masukkan laa jugak..beserta jawapan yang bro Shah bagi..boleh kongsi dengan sape2 yang tak datang.. 🙂

  2. salam..bley tau ap jwpn utk soalan-soalan tu?

  3. alhadulillah sume da slesai…
    ni der feedback dr non-muslim….
    lps dy g comrel nie, dy dpt blajar lbey ttg Islam…tp mse ceramah tu, hmpir sume agame ade d sbut kristian hindu sikh tp x sbut buddha…jd cam xder nk compare pon…dy kte buddha ni is the way of life,xde kne mngene ngan tuhan sbb agama ni diasaskn oleh seseorng.dan dy kte jgk yg dy x misunderstanding pon Islam nie.jadi lps ni kalu ade lg comrel,maybe dy x nk pergi..sekian

  4. duha,tak datang kenala dtg. kan akan dibuat lagi nnt? hehehe…

    nurilahi,nk jwpn kena thru email. kalau tak nanti semua org bole bc jd tak xclusive. hehe.=p

    mmmm??
    btul ker? mcmtu pulak yer? ish3….
    takpe2,lainkali tu cite lain. maybe tajuk lain pulak. bole ajak lagi. promosi kena lebih mntap!=)

  5. ye2..best2..cra penyampaian bro shah mmg best n menarik..byk yg buat kter smua berkata,”ooo….btol gak..ahhh…btol2x..”..hhuhu..
    hope dpt buat kali ke-2 but full day n bukak tok kwn2 kter dri uni len kat indon..hehe..congrates BAIK..keep up a good work..bile nk jual cd nie??hhuhuh…

  6. hi, nak komen tuk ‘mmm’…
    as non-muslim, i rase i phm pe yg dipikirkan oleh teman anda.
    psl hindu pn bro shsh cuma sentuh satu perkara je..tatz all. 90% was bout bible and al-Quran…
    i did came for the talk to see the comparison…but it doesnt means bro shah hv to point it out.
    in my opinion, as long as u knw ur bout religion u can compare by yourselves aft hearing bro shah’s talk bout Islam…dont u think so?!!
    xperlu org lain yg comparekan religion u dgn yg lain…:)

    —–DR.RADZI says: tq for da comment. yup,i agree w u. hope she’ll understand.=)

  7. oops, i did come*(tersalah pula)
    n dr.radzi maaf y menyibuk dlm blog u pula..:)

  8. salam,
    COMREL really impress me=)
    mabruk pengarah dan anak2 buah!
    nnt wat lagi..

    p/s:gmbar kak xdop pun.

    —–DR.RADZI says: dengan izin Allah semua tu alhamdulillah.
    p/s: doh dapak hadiah MAHA dohla,popular benar doh male tu,gambo gapo dio lagi. hik3,sori2…..=p

  9. Wawawa…blog berwajah baru

    nway cume nak ucapkan tahniah untuk anda yang menjayakan program ini..
    smoga dapat diteruskan lagi
    buat lama cket boleh?
    time kasih=)

    —–DR.RADZI says: terima kasih…doakan ye insyaAllah.=)

  10. keep up a good work bro!!!
    nanti kalau diadakan lg program COMRELL ni harap disebar2kan agar uni dalam indon yg lain boleh join gak program ni…
    (^_^)

    —-DR.RADZI says: insyaAllah lainakali kami akan ajak juga dari universiti lain. aritu dah plan nak ajak, tapi promosi tak cukup meluas pulak,maaf ye?

  11. salam..bagus sekali perogramnya..hmm kebanyakan buku daripada Dr Zakir Abdul Karim Naik ada membincangkan tentang soalan-soalan yang sering dikemukakan oleh bukan ISlam termasuklah tentang women status, alcohol, polygamy, terrorist dan sebagainya..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: