Jalan-jalan ; Souvenir buat teman-teman.=)


Bismillahirrahmanirrahim….

Sesungguhnya pengalaman itu tidak akan diperoleh hanya dengan angan-angan. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk mencari pengalaman dan berjalan di bumi tuhan mengambil pelajaran. Maaf buat teman-teman, kerana kami telah cuba mencari souvenir untuk dijadikan kenang-kenangan namun tak berjumpa. Maaflah ye? Izinkan gambar-gambar menjadi buah tangan…

Ada masalah untuk upload disini. Jemput ke facebook melalui link ini. Hehe…

p/s: Gambar pemandangan hanya 1/3. Gambar yang lain walaupun dipenuhi ‘insan-insan suka bergambar’ masih tetap sedap dipandang mata. Hehe….

Advertisements
Published in: on Jun 9, 2010 at 6:45 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://drrazi.wordpress.com/2010/06/09/jalan-jalan-souvenir-buat-teman-teman/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 KomenTinggalkan komen

  1. gambar adi tak muat masuk kereta travel ada tak?ahaha.. :p

  2. suka gambar no..45. cantik~! bole nampak lapis awan lagi~ (err..awan kan yg kabus2 tu?) 😀

  3. cik qish tak abes2 gmbar adi tu ye? bukan tak muat sebab kitorgla…kete tu yg kecik….haha

    as: duk kat jatinangor je ke cuti2? gi la ajak kawan2 jalan2….bila lagi nak merasa bermusafir.=)

  4. 🙂 insyaAllah..ada plan nye~~


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: